Nijs - De Cat

Over Nijs-De Cat

_
Nijs – De Cat: de partner voor uw dak

Het dak is de kroon op uw huis. Het beschermt uw woning tegen weer en wind en bepaalt de einduitstraling van uw woonst. U kiest dan ook de beste vakman voor de installatie of renovatie ervan. Bij Nijs – De Cat zit u meer dan goed.

 

Uw dakvakman

Een dak dat tegen een stootje kan? Dat begint bij een stevige dakconstructie. Die verzekert Nijs – De Cat. Want met meer dan dertig jaar ervaring bieden wij u de beste dienstverlening voor de bedekking van uw gebouw. Onze dakwerkers kennen hun vak en staan met plezier tot uw dienst.

 

Volledig af

Nijs – De Cat timmert niet alleen uw dakconstructie, maar plaatst ook uw dakbedekking. Van de pannen tot het zinkwerk: u geniet van een perfect afgewerkt eindresultaat. Wij installeren zowel hellende als platte daken. Moeilijk kiezen uit de verschillende opties? Nijs – De Cat geeft u graag deskundig advies.

 

Ook renovatie

Loszittende dakpannen? Een lekkende dakgoot? Blaasvorming op uw plat dak? Geen paniek. Ook voor renovaties of herstellingen vertrouwt u op Nijs – De Cat. Wij begrijpen dat er haast bij is, en staan vliegensvlug voor uw deur … en op uw dak. Na onze deskundige reparatie gaat uw dak weer jaren mee.

 

Een stevig, duurzaam dak voor alle jaargetijden? Dan kiest u voor Nijs – De Cat. Bel ons vandaag nog voor uw gratis offerte.

_